Skip to main content

Gemotiveerde stukadoor GEZOCHT


Ben jij als ervaren stukadoor op zoek naar een toffe job waarin je voldoening uit je werk kan halen en kan genieten van een uitstekend loonpakket? Dan maken wij graag kennis met jou!

Als jong binnenafwerkingsbedrijf zijn we gespecialiseerd in pleister- en gyprocwerken in de regio Limburg. Wegens aanhoudende groei zijn we momenteel op zoek naar 2 gemotiveerde stukadoors om ons team te versterken.

Wij zoeken iemand die net als ons veel belang hecht aan het afleveren van kwaliteit en het creëren van een leuke sfeer op de werkvloer. Je mag van ons een interessant loonpakket verwachten met extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques. Bovendien beschik je over een eigen bedrijfswagen met tankkaart, welke je zelfs privé mag gebruiken! De werken worden steeds zelfstandig of in kleine teams uitgevoerd. Het laden en lossen wordt tot een minimum beperkt.

Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Gemotiveerde stukadoor

Samenwerken met ons?


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar uw wensen!