Skip to main content

Onze aanpak


 • Snelle & transparante communicatie

  Velen onder jullie zullen dit knelpunt misschien reeds ervaren hebben: offertes opvragen bij aannemers en niet altijd antwoord krijgen. JOVA Construct wilt zich hierin differentiëren en garandeert u een antwoord op uw offerteaanvraag binnen de 24 uur. JOVA Construct helpt u graag verder en dit met een laagdrempelige bereikbaarheid via diverse kanalen.

 • Persoonlijke aanpak & eerlijk advies

  Na de offerteaanvraag maken we graag een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om uw noden en wensen duidelijk te begrijpen. Ook stelt dit gesprek ons in staat een correcte én volledige offerte op te maken waardoor u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Doordat JOVA Construct werkt met verschillende materialen en technieken kunnen wij voor elk budget een gepaste oplossing aanbieden.

 • Kwalitatieve uitvoering van de werken

  JOVA Construct staat garant voor een kwalitatieve uitvoering van alle projecten. De werken worden steeds uitgevoerd door ervaren en opgeleide medewerkers of lokale partners. U kan bij ons rekenen op een nauwgezette opvolging doorheen alle fases van de werken. Zelfs na de oplevering kan u alsnog op ons blijven rekenen voor een voortreffelijke na-service.

 • Passie en fierheid op ons werk

  Ziet u het zitten om eens op werfbezoek te gaan? Dat kan bij JOVA Construct. Graag zelfs! Tijdens dit bezoek kan u met eigen ogen onze werking waarnemen. Wij staan immers garant voor een nette werkvloer en een betrouwbaar, vakbekwaam team dat de werken uitvoert. Wilt u liever een afgewerkt project zien zodat u weet met wie u in zee gaat? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Klantenervaringen

 • Bedankt voor de mooie afwerking.
  Wij zijn zeer tevreden klanten!

  - Pleisterwerken + binnendeuren Jacques-Janssens Alken -
 • Toppers ! Heel correcte afspraken.
  Komen ze ook na en leveren goede kwaliteit, kortom een aanrader!

  - Gyprocwerken Verschelde Kortenaken -
 • Aangename eerste kennismaking met JOVA; snel antwoord na offerte-aanvraag gevolgd door een persoonlijke kennismaking EN zoals beloofd ontvingen we de offerte binnen de week !

  - Aerts pleisterwerken Zonhoven -
 • Zeer proper werk! Mooie afwerking en alles zeer netjes achtergelaten.
  Zeker een aanrader!

  - Pleisterwerken Gressers Velm -
 • Professionele vakmannen die hun vak beheersen en dat zie je. Daarnaast denken ze ook mee over de verdere afwerking en materiaalkeuzes. We kregen tips voor de verdere afwerking. Ook kregen we hulp bij dingen die zelf uitvoerden (zoals gyproc plafonds plaatsen). Heel aangename mannen om mee samen te werken.

  - Wagemans, pleisterwerken -
 • 100% tevreden. Een van de weinigen die hun afspraken stipt nakomen.
  En absoluut prachtig vakwerk geleverd. Doe zo verder!

  - Pleisterwerken Berden-Pirotte Zonhoven -
 • Echt knap werk geleverd.
  Wij zijn tevreden!

  - Pleisterwerken Vaneykveld-Mattheuwsen -
 • Super tevreden van de kwaliteit van het geleverde werk! Zij denken met je mee, komen hun afspraken na, en zijn zowel qua prijs als kwaliteit absoluut top!

  - Schuermans, pleisterwerken + chapewerken + venstertabletten -
 • Wij zijn zeer tevreden van jullie werk in onze woning. Steeds stipt en volgens afspraak.
  Uitstekende kwaliteit! Een voorbeeld van een goede vakman!

  - Pleisterwerken + gyprocwerken Deroover Alken -
 • Komen ter plaatste voor de offerte op te maken. We mochten zelfs op een werf waar ze bezig waren komen kijken. Dat geeft vertrouwen. En gelijk hadden we! Knap werk afgeleverd en professionele aanpak! Komen afspraken na. Gewoon puur vakmanschap! Er wordt ook proper gewerkt, alles afgeplakt en de werf werd ook netjes terug achtergelaten.

  - Pleister- en gryprocwerken Lindestraat Alken -
 • Vriendelijk aan de telefoon, overzichtelijke offerte, snelle uitvoering, kwalitatieve uitvoering, proactieve opvolging na oplevering én factuur identiek aan offerte. Wie dacht dat deze service en kwaliteit in de bouwsector niet bestaat, moet dringend contact opnemen met JOVA Construct.

  - Van Zele, pleisterwerken -
 • Knap staaltje vakmanschap!! Super tevreden over het resultaat.
  Heel fijn om met jullie te werken!

  - Gyprocwerken + algemene renovatie Hofmans Zonhoven -